Як???

Як прожити без тебе життя?
Як навчитись без тебе ходити?
Як збагнути, що я не твоя?
Як продовжити без тебе жити?

Як забути всі ночі і дні?
Як забути обійми й слова?
Як забуть поцілунки твої?
Як повірити в те, що жива?

Як відчути кохання тепло?
Як вогонь розпалити в очах?
Як допити червоне вино?
Як закінчити жити в сльозах?

Як сказати навік - ПРОЩАВАЙ?
Як на волю тебе відпустити?
Я благаю - мене забувай,
Бо я більше не в змозі любити.


Рецензии
Чарівно! Українською звучить так співуче й до того ж, гаряче.

Щасти Вам, Агелочек!
Римма

Римма Батищева   09.01.2009 15:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.