На долинi

Де живуть зелені жаби.
Густо там ростуть кульбаби.
Тільки, тільки сніг втікає,
Як кульбаба розквітає!

Вся долина розквітає,
Ніби чудо-сонце сяє!
Там  гудуть роями бджоли,
Дітки класом йдуть із школи,
Щоб побачити оті,
Краплі сонця золоті!

Роздивлялись, відпочили,
Чарівну відчули силу!
Ще й під вечір, на десерт –
Чули жабячий концерт.
Вслід дитяча пісня лине,
Так чудово на долині!..


Рецензии