Казковi сни

В яскравім золоті калюжі,
У кожній сонце, мов блешня!
До них, мов рибок не байдужих,
Малят приваблює весна...

Їх рученята й чобіточки,
Води черпали, не дарма.
Розбите сонце на шматочки,
Гуртом підняли разом з дна.

Весняне диво в ополонці,
Наснилось їм  в казковім сні.
У кожній рученьці – по сонцю!
У кожнім серці – по весні!


Рецензии