Отче наш!

Отче - Бог наш, иже Спас,
Каялся тебе не раз.
Да святится Имя век,
Славен будешь Ты вовек!

Хлеб и блага даждь нам днесь,
Ты прости нам нашу спесь.
Ты остави нам долги,
Пусть не злобствуют враги.

Дай искус перенести,
Миром молимся, прости,
Нас избави от греха,
Вера пусть живёт века!


Рецензии