***

         * * *
І навіщо я вірила знов?
Цим очам з волошкової фарби...
Розгубилась... з’явилась любов
А тепер всі емоціі – марні...
І навіщо я мучу себе?
Знає відповідь тільки це небо...
Гратись хоче... Покинув мене...
Але бачитись з ним мені більше
Ніколи не треба.


Рецензии