***

         * * *
Всі гріхи, що були – забуті
А крила мої велетенські – розкуті
А крила мої несуть мене в небо
Іншого мені нічого не треба!
А душі інших – така таємниця!
Вони все страждають...
Вночі їм не спиться...
В турботах своїх плачуть, згорають
А дні / рочки так швидко минають...
А що мені треба?
Крила та небо...
Рідненька, Мати
Дай, політати!
Повернусь Я на Землю...


Рецензии