***

* * *
А в мене болять і злипаються очі
                серед ночі
А в мене болять мої очі
Через архівні документи
І чужі сентименти...
А в меня болять мої очі
                дівочі
І хтось мене хоче...
І тихо шепоче...
"Я тебе ХОЧУ!"
Але тільки лоскоче...

28.11.2007


Рецензии