Nikitos 5 - Wanna be your love

Girl, I’m in love so deep
Without you near I can not sleep.
I can’t wait another day,
Please, be mine & come what may!

Call my name, come to me,
I need you so, why can’t you see?
Hold me close in the night,
Don’t you know that I


Wanna be your love,
Wanna feel your love,
When you touch me & hold me & can’t get enough.
Wanna be your love,
Wanna feel your love,
Take me to the skies above.


You’re my love & you’re my life,
My only one, my guiding light.
Words can’t tell how I feel,
It’s so pure & so unreal!

Take my heart, take my soul
Don’t you see I love you so!
Hold me close in the night,
Don’t you know that I

Wanna be your love,
Wanna feel your love,
When you touch me & hold me & can’t get enough.
Wanna be your love,
Wanna feel your love,
Take me to the skies above.


Рецензии