Колискова

Спить пташина, спи дитино,
Закрий люба очі.
Вже скінчилась довга днина,
Спатоньки теж хоче.

Лю - лі, люлі-люлі  лю - лі...

Нічка всіх крилом пестує,
Ковдрою вкриває.
Місяць зіроньки рахує,
Діточок гойдає.

Лю - лі, люлі-люлі  лю - лі...

Спить телятко біля хатки,
Під бочком корівки.
Заспівує пісню мати,
Колискову діткам.

Лю - лі, люлі-люлі  лю - лі...

Виростайте любі швидше,
Хлопчики й дівчатка.
Хай вас щастя не полишить,
В буден день і в свято.


Рецензии