Зусилля i зазначена умова

Зусилля і зазначена умова
Пісні думок і висновки ідей
Діям потрібна певна передмова
І заспівав у гаї соловей
Відбиток сонця - перемога часу
Реалізація програми "Назавжди"
Рівняння в незалежності від класу
У вічній думці: як? Чому? Куди?
Засвідчення непевного зусилля
Зустрічний рух - окружностей планет
Приходить якось дивне розуміння -
Куди? Навіщо? - просто уперед!


Рецензии