Нулi на потемнiвшiм циферблатi

Нулі на потемнівшім циферблаті
І відчуття онулення думок
Знаходитись в кімнаті чи палаті
І розуміння вижчих помилок
Запізнення останньої хвилини
Свобода в повнім алгоритмі дій
Калейдоскоп думок - умови сили
Наявність чи відсутність дивних мрій.
Коли все розплановано завчасно
Усунені недоліки програм
Життя тоді можливо і прекрасне
А покищо навкруг густий туман


Рецензии