Душа повiльно рветься на частини

Душа повільно рветься на частини
У пошуках людських пріорітетів
Вже тиждень, ніч, годину чи хвилину
Бажання відкриття усіх секретів
Аналіз прикладів і запитань
І непотрібність суб'єктивних вражень
Нерозуміння сумнівів, вагань
І бачення в свідомості зображень
Коли не віриш іноді собі
Це викликає надскладні переживання
Війна з собою в власній голові
У пізнанні всієї сутності страждання


Рецензии