Розрiзняти чорнi й бiлi плями

Розрізняти чорні й білі плями
Проекція незначимих сюжетів
Чути пропозицію "ти з нами?"
Але розуміти все без слів.
Коли "ні" більш значиме за "так"
Коли відповідь чогось ще варта
Хтось підніме догори кулак
І впаде на стіл остання карта.
Проклятий не раз уже аналіз
І бажання залишитись без думок
З неба ти не впав а зліз,
І до краю залишився крок.


Рецензии