Запiзнитись з вибором системи

Запізнитись з вибором системи
І маленькі плямки на руках
Написання віршу чи поеми
Просто дещо, бузтурботний страх
Прірва між собою і людьми
Прагнення тікати далі
І можливо вийти із пітьми
І летіти в небо на останній хмарі.
Все що діється навколо - звичка
В підсвідомому бажанні розуміти
Йде твоя остання перекличка
В списку тих хто має право жити


Рецензии