Роздуми у сонному дурманi

Роздуми у сонному дурмані
Факти, анології, думки
Краплі в голові як в крані
І можливі помилки.
Запобіжник знято знову
Рішення робити щось
Ухилитись від розмови
Але дещо відбулось...
Вкотре виючи від болю
Крик душі, пекельність мук
Спати в волошковім полі
І почути в мозок стук.


Рецензии