Смерть летить на крилах ночi

Смерть летить на крилах ночі
І світанок назаміну
Знов сумні, порошні очі
Жити у північну зміну
Порожнеча рве на клапті
Безпричинний вітер змін
Роздуми на тему знаті
І бажання встать з колін
Прірва власного бажання
Непотрібність помилок
Виконання покарання
В порожнечу швидкий крок


Рецензии