Провед ння знов веде назад

Проведіння знов веде назад
Лихоліття і беззуба втома
Вітер в небі ніби водоспад
За спиною дихає потвора.
Бачити зародження думок
Розуміння смерті - випадковість
Чи душа погодиться на крок?
Відповісти зможе лише совість.
Утопічний блиск дурних зірок
Холод в безжиттєвім чорнім небі
Лиш повітря у мороз ковток
Є для нас в життєвій ще потребі.


Рецензии