Гайсину

Долав границі в світ від дому,
Однак Зятківцям вірний син.
В столицях був і за кордоном,
Та всюди душу грів Гайсин!

Не забуває свого сина,
Мої здобутки творчі в нім.
В Зятківській хаті пуповина,
Й Гайсин для мене пуп Землі!


Рецензии