Випускний

От і все. Востаннє ми сіли за парти.
Пролетів наш останній урок.
Коридорами бігли завзято,
Пролунав наш останній дзвінок...

Білі голуби мріями в небо
Пролетіли, як в школі роки.
Рідна наша, серцем до тебе
Будем линуть крізь дні і роки.

Пам'ятаємо всі, як уперше
Зробили до тебе
Несміливий свій крок.
День був сонячний.
Вересень. Перше.
Нас чекав незабутній урок!

Рік за роком мудрості вчились
І плекали чарівні знання.
Подружились, жартували, журились...
Сумували й раділи - щодня.

10 років - так багато й так мало.
Незабутній період в житті.
Ми навчилися дуже багато
І навіки будем жити в тобі!


Рецензии