Лелеки

Полину за обрій далеко, далеко.
Туди де над полем літають лелеки.
Діточок розносять по щасливим мамам.
У вікно влітають, колиску гойдають,
І щастя, і долі, маленьким бажають.
Чом мені лелеко не бажаєш долі.
Не відносеш мамі, кидаеш у полі.
Чи летіть далеко, чи з дороги збився,
Чи так налітався, що вже притомився.
Не мовчи лелеко, не маєш казати.
Що не хоче мама дитинку забрати.
Що не нагулялась, зозуляка клята.
Кинула дитину, людям доглядати.
Полину за обрій далеко, далеко.
Туди де над полем літають лелеки.


Рецензии
Танюш! Спасибо!Особенно за этот стих,очень тронул!!!!
А,вообще,не даром,видно,люди придумали байку о том,что детей приносит аист... Только эта благородная птица похожа на посланника с неба!
С ув.Высочина Багира(Livel_28_g:на плейкасте ру.)

Высочина Людмила   03.02.2011 13:57     Заявить о нарушении