Зимно...

Зимно... Сипле,  крутить, січе,  але тане , торкнувшись асфальту...
Зимно... У душі, за вікном. Я ввімкну "Пори року" Вівальді.
Зимно... Холод, морок і сніг, вітер, віхола... Спроба зими...
Зимно... Тане сніг у руках... Стине серце в снігах, mon ami.
Зимно... Ти зігрієш мене, заколишеш під спів хуртовин.
Зимно... Хай засипле нас сніг, хай не буде кордонів... країн...
Зимно... Ми у білому морі. Весь світ, всю любов ЗА-МЕ-ЛО...
Зимно... Ні, не зимно удвох. Взимку гріє душевне тепло.

         23.12.2008

Зображення: Зимушка...
            http://prikol.i.ua/view/192938/


Рецензии