Elimize qilinc alsag...

    Haqq uzune yalan gelib,
    ne belali zaman gelib,
    oylaqlara duman gelib-
    cene dusub daglaririmiz...

    Ruhum orda at capardi,
    ne gezirdi,ne tapardi?..
    Qurd yedi,quzqun apardi
    kime qaldi baglarimiz?!
 

  Goz ya$indan tam dadiriq,
   yatanlari oyadiriq?..
   Biz hardansa qayidiriq-
   ondedir axsaqlarimiz...


   Ruhumuza yaxin olsaq,
    Xataini yada salsaq,
   elimize qilinc alsaq-
   yuyular gunahlarimiz!


19.02.2006
 


Рецензии