У чiм щастя?..

Є Дніпро величний в світі
І маленькі ріки.
Що б могли їх порівняти
І батьки, і діти.
Як дружити вони можуть,
Без сварок суміжно.
Усі земні діти Божі,
Та розумом різні.
Одним дав краси багато
І в любові щастя.
Іншим розуму й таланту,
Щоб світ творить кращим.
То ж направлені їх мізки,
Всі по божій ласці -
В відкриттях творити ліки,
Для здоров'я й праці.
Обдаровані талантом
І звичайні діти,
Для усіх вас Земля-мати
І батечко-Світ цей.
То ж всі людоньки спілкуйтесь
В оцьому секрет весь.
Осягнете в дружбі суть всю,
Щастя в ній знайдете.


Рецензии