Заповiт

До церкви я  з матусею ходив,
В святому храмі схилялась голова.
З тих пір по совісті живу і жив,
І стала сповіддю – книга " Любов",  моя.

Душа моя, немов, на вівтарі,
Відверто-щира з свідомим читачем.
Лиш перед ним, у золотій порі,
Відкрилась, як досі  не сповідалась ще!..

... Любов і книга,  і  душі  дитя,
Мій  внесок в ній порятувати світ.
У ній вся суть в таємних почуттях,
Як  в світі жить – нащадкам заповіт.


Рецензии