Спляча красуня

Звертався диктор у метро,
Вона  ж - неначе спала...
Та місця з торбою б на трьох,
Одна  отам  зайняла.

А він  до молоді звертався
І мова бездоганна: -
Будь ласка, місцем поступайтесь,
Шановним  ветеранам!

"Красуня" ж вдала що вже спить,
Та віки лише мружить...
На діда дивиться й сидить,
Так ніби грала в жмурки...

 ... Соромлять люди, та вона,
Добряча вже нахаба.
Оце відчує і сама,
Як стане з неї баба!


Рецензии