Вкраiнська земля

Поле  вкраїнське від Матінки-Неньки,
Широке як море, обрій за край.
Вирує хлібами вільне, безмежне,
Щедро дарує за працю врожай.

     Приспів:
Поленько-поле ти щастя і доля,
Хлібом і сіллю помічений шлях.
Моя Україно, квітни на волі,
Зорею свободи сяє твій стяг.

Ватри Карпатські, дніпровськрго краю,
В німбі ясняться вершинами гір.
Тебе, Батьківщино, я відчуваю,
Серцем й душею з дитинства на вік.

Земля моя рідна мирна, найкраща,
Дихає поле, квітують  поля.
На ній працювали пращури наші,
З кореня роду - Вкраїнська земля!


15.12.08 р.


Рецензии