Невже душа моя втамуе спрагу?

Невже душа моя втамує спрагу,
Коли мій келих повний по вінця?
Ця ніч-лише задля розваги 
Ця пісня ллється без початку, без кінця...

А всі обличчя-це одне велике дійство,
Палае музика, злітае і сплива.
Ти не підходь сюди занадто близько,
Бо від кальяну колом голова.

Чого від мене хочете,  мисливці?
Я -не легка нажива, я-сама своя.
Я не "мала", не "крихітка", я воля-птиця.
Легко із ваших рук спархнула я.

Ця ніч мабудь ніколи не скінчиться...
                04 марта 2008г.


Рецензии