недзе

памiж пеклам и раем-
у адвечнай цiшынi
зноў запальваюць анёлы
зорныя агнi.
зноў ляцяць
у нашы душы
лёсу камянi,
зноў анёлы
не дадалi
зоркам цеплынi.
i б'ецца сэрца...
б'ецца сэрца.
б'ецца сэрца!

шле праклёны
зоркам неба,
шле праклёны
нам зямля.
чырвань палiлась на глебу-
гэта памiраю я.
побач бачу твар забойцы-
усмiхаецца ён мне.
дыхаць цяжка и балюча.
едзе дах ад цiшынi...
але б'ецца сэрца...
б'ецца сэрца.
б'ецца сэрца!


Рецензии