Котик Струмок - укр яз

Народилось кошеня
У матусі-кішки.
Ще й очей не розтуля,
А вже ходить пішки.

Підростає наш Струмок.
Вік його - три тижні.
Котик вже зробив стрибок
На стежинку з вишні.

Ось іще б він розмовляв,
Та приносив клапці.
Тільки й каже «мяу-мяв»
На колінах в бабці.

Я Струмка свого люблю!
Щоб навчить читати,
Що я тільки не роблю -
Він тікає з хати.

Я піду у перший класс,
Як дорослі діти.
Наодинці певний час
Буде він сидіти.

А навчився б літерок,
Узяла б до школи
І не був би мій Струмок
Вдома сам ніколи!


Рецензии
Щиро дякую. Дуже добре.

Екатерина Шушковская   08.09.2014 19:42     Заявить о нарушении
Спасибо, Екатерина! С теплом

Валентина Черняева   11.09.2014 18:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.