Казочка про кохання Омон м чна рима. Спроба

Ти поцілуй мене губами винними,
За слабкість цю себе не чуєм винними.

Пече Твій погляд, як вогнена лава.
Хитке повітря... І скрипуча лава...

Натхненно вітер за вікном співа про зорі,
Шепочуть стиха дощики прозорі.

У сОбі відкриваємо світи...
Мені довіку зіркою світи!

В Твоїх очах читаю "Чи не сон це?"
Ні, милий. Поспіши, бо сходить сонце.

Ми будемо косити ранки косами,
Ти босий. Я з розплетеними косами.

Дмухнеш, зженеш утому із повік,
З Тобою не розлучимось повік.

І смакуватимемо ягодами ласо,
І одне одного спіймаємо у ласо.

Від мене не втечеш в незнаний край.
Ти серденько розлукою не край.

Спитаю "В нас лишається надія?"
"О, так, допоки поряд Ти, Надія."

І все життя-неписаний роман.
Моя любов. Твоя любов. І наш роман.

07.11.2008


Рецензии
На лассо не ловят, ловят либо лассо, либо в лассо, В Вашем случае будет
"у ласо" либо "до ласо"

Удачи.

Олег Васильченко   07.12.2008 14:56     Заявить о нарушении
Большое спасибо Вам, Олег.
Учла и исправляю.

Бараненко Олена   07.12.2008 15:14   Заявить о нарушении