Влучно

Влучно. Поцілься й стріляй!
Дивись так впевнено і прямо!
Я хочу теж, навчиш так само?!
Дивитись в ніч і бачить світло
І як ховати смуток  непомітно,
І як в полон до наміру потрапить, там стати паном
Меті, і збудувати рух за планом.
Всього навчусь – я здібна учениця.
А поки – все, що вмію, -
Це милуватись снігом, вітром і безлюддям,
Дорогой за вікном і простору безкуттям.
Хоча мої це щирі вміння,
все ж незручно,
Бо ти це вмієш теж,
 І дуже ВЛУЧНО.


Рецензии