Краса

Я розкажу вам, що таке Краса!
На це бо маю право справедливе.
Я бачила її не раз, і ви впізнаєте лице її красиве.

Краса – то очі карі, але світлі,
Що вміють бачити і чути,
Замріяні вуста, хоч втім підкажуть,  де й як бути.

Краса – то ловка й хутка вдача
Яка прикрасить дочку й сина,
І квітів-різновидів – то рідная дитина.

Краса – то тепла й запашна оселя,
І образ на очах від вік й донині
Той гарной і моторной господині.
Той дівчини, що серце всіх хлоп’ят займає
І лиш одного в світі обирає,
Той жінки, що малює, любить,  думає, готує,
Пише, ш’є і вишиває,
Що під час на себе все лишає…

Я розкажу вам, що таке Краса
То – сміх і сльози, мудрість і відвага
То - щирість і наснага,
То – справжня мамина коса…


Рецензии
Чудово!!! Спасибо за прекрасные стихи

Александр Сергеевич Евланников   05.12.2008 15:04     Заявить о нарушении
Спасибо за одобрение! Этот стих для родного человека и потому из самой глубины души полной восхищения и благодарности

Кокаинеточка   06.12.2008 01:10   Заявить о нарушении