Для Тебе... Акров рш

(Моєму чоловіку в день народження)

Для кожного у світі мрій існує половина
І я, шукаючи Любов, до Тебе, милий, лину.
Мені б торкнутися руки і знати, що так треба,
А може віями до вій... Гайда на сьоме небо.

Я буду крилами... В мені зароджується сила

Ти ж в серці легкість відшукай і стань моїм вітрилом!
Вінком із квітів польових... Грайливою рікою...
Обіймами... Цілунками... Ранковою росою,-
Я буду! Тільки ти завжди, коханий, будь зі мною.

 07.11.2008


Рецензии