Частушки Планоман

Частушки "Планоман".

 (Написано в соавторстве с сельским баянистом-евангелистом из Аскании-Нова)

1. Ой джигуне, джигуне, який ти ледащо!
Ведуть тебе до дівчат, сам не знаєш нащо?
2. Тоді будеш знати, як будуть карати,
І у вуха, і у ніс, косяки встромляти.
3. Ой на руки диби, на ноги диб'ята,
Оце ж тобі планомане смачні коноплята.
4. А я в хаті була, конопельку терла,
Забивала косяки, ледве аж не вмерла.
5. А у того джигуна косякові рукова,
А у мене, молодої, повні плана подола.
6. Зеленая юпка, зелена запаска,
Як смакнули косяка, та де ж твоя ласка.
7. Неси плану джиґунець, покайфуєм молодець! 
А як що не буде плану, то настане твій … кінець!
8. А хто любить конопельки, а хто любить маки,
А люблю косяки, та й дівчаток трахать!
9. Била жінка мужика, за шосьто узявши,
Що увесь свій план зкурив, та жіночий начав.
10. Лежить жінка на припічку, від плану кайфує,
А мужик сидить на неї і в дудочку дує!
11. Прости мене моя мила, що ти все зкурила!
Куплю тобі косячину, щоб тебе вдавила!

                1995год.
   


Рецензии