Школьный вальс. укр

Десять довгих років любі вчителі
Кожний день до школи разом з Вами йшли
Пролетіли роки , не спинити час
Просимо уважно вислухати нас .

Було це наче вчора прийшовши перший раз
Перший дзвінок нам двері відкрив у перший клас
Було подій багато , розчарування й свята
Не встигли озирнутись пройшли ми клас десятий .

Усім сьогодні вдячні про нас ви піклувались
У житті складному щоб не відбувалось
В цю відповідальну і яскраву мить
Вибачення щиро хочем попросить .

За розбиті вікна , за погані вчинки
За незадовільну часом поведінку
Що на перервах бились і на гроші грали
За всі ті уроки , які прогуляли .

Часто що щоденник вдома забували
Щоб Ви зауважень там не написали
Були ми неуважними і зовсім не по темі
Доводили свої на дошці теореми .

Не бути школярами на жаль уже ніколи
Сьогодні раз останній стоїм на сходах школи
І кожний своїм шляхом із цих сходів зійде
Зустрінемсь через роки подивимось що вийде .

І сьогодні Ви нас суворо не судіть
У цей час святковий вибачте й простіть
Себе показати благословення просим
Закінчили школу уже ми дорослі .

Світ про нас почує завіряю Вас
Широкі простори відкриті для нас
Мрії впорядкуєм і дитячі сни
В життя презентуєм проекти свої .

Від душі бажаєм щасливої долі
Щоб не бідувалося у нашій рідній школі
А ми в свою чергу прикладем старання
Щоб виправдати Ваші на нас сподівання .

Нічого не змінити такі шкільні закони
Сьогодні пролунає для нас останній дзвоник
Від щирого серця прийміть оці квіти
Ми хоч і дорослі все одно ще діти .
 
               
                14 . 04 . 2002 .


Рецензии