Загадкова

(навіяно творами Ірен Роздобудько)

Вона з"явилась невідомо звідки,
І щезне вмить в незнане Нікуди.
А Ти шукатимеш до скону віку
В чужих серцях залишені сліди.

І незабутнім поглядом вогненим
Підпалений,
Ти тлітимеш в житті,
І не збагнеш-навіщо полоненим
Зробила?!
І що мала на меті.

Неначе куля крізь життя майнула
І тільки шрам залишила навік.
О, загадкова жінко!
Ти-минуле.
В майбутнє ж завжди прагне чоловік.

Ти поверни йому нетлінну пам"ять,
Віддай тепло недоспаних ночей
І загаси все те, що ще палає
Від іскри пристрасті безжалісних очей...

...Віддала.
   Загасила.
   Відпустила.
А він натомість втратив сам себе.
Бо не у волі чоловіча сила,
А у коханні до жінок живе.

     листопад,2008


Рецензии
З останньою строфою згоден цілком! Сподобалось

Александр Воскобойник   16.12.2008 14:27     Заявить о нарушении
Якщо вже чоловік згодився, то не марно я писала.
Щиро вдячна Вам )))))))

Бараненко Олена   16.12.2008 16:03   Заявить о нарушении