Що таке щастя?

Щастя-це багатство і статок?
Це,може любов чи весняний ранок?
Що таке щастя-грошва чи сім*я.
Думала довго про це якось я,
І зринул думка,що щастя нема,
Коли зникло кохання,розпалась сім*я,
Щастя-це здоров*я,щирі почуття,
Вирішила правильно,сподіваюсь,я.


Рецензии
Щастя в кожного своє. Кому що...
Вірш мені сподобався.

З теплом ☼, Оля.

Шарова Ольга   02.12.2008 14:57     Заявить о нарушении