Мiй рубiкон на украинском

Нічь.
Все те, що є у мене зараз-
тихо спить.
Нічь.
Все те, що бУло в мене- зовсім не болить.
Мить,
Вона зникає, як зникають зранку сни.
Мить.
Куди піду я на світанку? - До весни...
Лід.
Я тратив сили, та на місці я стою.
Лід.
Розтане він, але розтане лиш в раю.
Ти.
Подарувала менi мрії...та пішла.
Ти.
Ти покладала так надії... Не змогла...
Я.
Останнє місце, про яке я дбав в житті.
Я.
Вже до наступної весни на самоті...
Але не здався я і не попав в полон
І вже серЕдина життя - мій рубікон...


Рецензии