Дятел

Дятел, дятел… – это плохое слово,
Дятел, дятел… – это первооснова.
Дятел, дятел… – кто-то стучит на кого-то,
Дятел, дятел… – это чья-то работа.


Дятел, дятел… – птица такая, дятел,
Дятел, дятел… – ты не всегда приятен.
Дятел, дятел… – кто-то кому-то нужен,
Дятел, дятел… – кто-то обезоружен.


Дятел, дятел… – может, я правда спятил,
Дятел, дятел… – эх,… дятел, дятел.
Дятел, дятел… – эх,… дятел, дятел…
Дятел, дятел… – может, я правда спятил.


Дятел, дятел… – кто-то обезоружен,
Дятел, дятел… – кто-то кому-то нужен.
Дятел, дятел… – ты не всегда приятен.
Дятел, дятел… – птица такая, дятел,


Дятел, дятел… – это чья-то работа.
Дятел, дятел… – кто-то стучит на кого-то,
Дятел, дятел… – это первооснова,
Дятел, дятел… – это плохое слово.


Рецензии