Врятуй мене...

Врятуй мене, бо, поки я жива.
Візьми моє кохання як належне.
Спали, спали ті прокляті слова,
Які зазначили в контракті протилежне.

Застережи від погляду очей,
Що злісно моє серце проклинають.
Змарнілих днів, забруднених ночей.
Та вірних зрад, які мене чекають.

Отрутою взаємин дім облий.
Куштуй його потроху, в насолоду.
А в чашу смутку радості підлий,
Бо й протилежності повинні мати вроду.

Врятуй мене, і поки я жива
Знайди осмислення своїм невдалим жартам.
Але я йду, бо знаю, що нова
Душа не віритиме тим пророчим картам.

Я йду до страти, бо я на землі
Останній подих віддала на потурання.
Прости, прошу, й на віки забери
Моє розхристане відчужене кохання.



 


Рецензии