***

 
Він просто пішов
На громадину хвиль,
Як був, не роздягшись,
Упевненно. Кроком.
Коли і увага,
І зважена ціль
Його заполонили
З іншого боку.

Коли - вона жінка,
Вподобана ним;
Коли він, насправді,
Рішучий мужчина.
Супроти фізичним
Законам усім
І море для неі
Йому - по коліна.

Пройтися він здатний
і не вбережеш:
Водою,
Покрівлею,
Стелею- теж.
 


Рецензии