Чернявскому А. Н укр

   


Від Шевченківських , запашних стежок
З ранку , чистою , босоніж росою
Шляхом непростим , покотивсь клубок
Чорно - білою полосою .

Покотивсь малий , поміж із війною
На душі рубець , заросте травою
Як несолодко , там було воно
Сам за кроком - крок , відділяв зерно .

Покотивсь в життя , як прийшла пора
Від добра собі , не шукав добра
Служив батьківщині , і дружбу дружив
І кохав , і любив , просто радісно жив .

Відійшов не прощаючись
Пам'ятайте і празднуйте
Для живих залишив
Із усмішкою  " ЗДРАСТУЙТЕ " .

                24.02.2005.


Рецензии