Голодомор

Один курган – один козак – це честь і слава

А тут могила довга та широка, -
Одна на всіх.
В ній вісім сот людей з мого села,
Потомків козаків, що тут знайшли
Трагічний свій кінець.

На в’їзді у село
Високий обеліск
На честь загиблих в Світовій війні,
Моїх односельчан,
Я там нарахував сто двадцять прізвищ.

Страшна це штука – арифметика.


Рецензии