О дожде на разных языках

La pluie (Французский)
J'aime la pluie, parce que
Il peut dire que
Tu ne peux pas dire ; cela,
Qui doit savoir.

Certes, cela sera entendu les autres par,
Mais la langue de la pluie peut comprendre
Seulement lui un – celui-l;,
Qui doit savoir.



Rain (Английский)
Therefore I love a rain, that
To he can tell that
You can not tell to that,
Who the nobility it should.

Certainly, it is others will hear,
But language of a rain will understand
Only he one – that,
Who the nobility it should.



La lluvia (Испанский)
Amo la lluvia, porque
A ;l puede decir aquello que
No puedes decir a aquello,
Qui;n debe saberlo.

Claro, esto ser; o;da por lesotros,
Pero la lengua de la lluvia comprender puede
Solamente ;l uno – aquello,
Qui;n debe saberlo.


Den Regen (Немецкий)
Ich liebe den Regen, weil
Er kann, dass sagen
Du darfst nicht jenem sagen,
Wer soll es kennen.

Nat;rlich, werden andere es h;ren,
Aber die Sprache des Regens kann verstehen
Nur er einen – jener,
Wer soll es kennen.


Рецензии
I like the rain too,
It washes my soul by its beauty...

Thanks for good poems.
I'll send the French to my grandson, he is learning the French also.
My best wishes to you, Rimma.
Tonya.

А.Назаренко   26.02.2009 11:17     Заявить о нарушении