Half-crazy poem

Now all is done
I wish to die
Life's not so fun
No time to cry

My friends are far
My love is dead
Good bye my car
Good bye my bread.

You call me crazy?
It's not true
I'm just too lazy
To go through

Good bye my bread
Good bye my car
I've lost my head
I've lost my star


Рецензии
А мне понравилось...

Анна Ткаченко 2   20.07.2009 16:37     Заявить о нарушении