Ай десе аузы, кун десе козi бар!

Ай десе аузы, ку'н десе ко'зi бар!
Караса ко'з тоймас, керемет Гауhар!
Сен эйел шайтанныН анасындай сУлу!
О, арайлым менiН, тым сУлу, ай сУлу!
ЖаГымды дауыс, Гажайып эсемдiк –
Жу'регiм шаншиды, жалГызым, су'йiктiм!
Айналайын, Кызым! Ко'зiмнiН нУрытай!
О'лгенше сен у'шiн ку'н ко'ремiн, КУдай!


Рецензии