так вилазить на кушетку важко дуже...

так вилазить на кушетку важко дуже
як під впливом анаші
складає літери з абетки у вірші усім байдужі
так бачить тіні що лягають від торшера
і огортає тіло сум
намалював би крила коли б мав акрило-
ві фарби
а в той час жує рахат-лукум
якась брудна холера
з очима чупакабри
лоран-пендики ночами в зграї
з короткими ногами з-під спідниці
весело катаються в трамваї-
лісові тупиці
так стіни чотири стеля і паркет
зміряють його всесвіт коли в ліжку
малює він а змії у крикет
грають мов люди й лускають горішки...


Рецензии