Пороги

Чомусь холодні ноги
І руки занімілі..
Попереду пороги
Минати їх немає сили.
Ось знову я стою перед одним,
З останніх сил його минаю
І залишаюсь знов ні з чим,
Лягаю за порогом-засинаю...
А відпочивши йду вперед
Минаючи етапи.
І не лякаюсь перешкод,
Мене вже цим не налякати.


Рецензии