Бiла гарячка

Тебе кохав, цяцьки дарив всілякі,
З тобою нам було так добре вдвох.
Тепер навколо лиш одні чортяки.
Як тяжко і не легко мені, ох…

Життя нема. Велике моє горе.
Горілкою як міг його залив.
Було б хоч трохи ближче Чорне море,
Я б горе в цьому морі потопив.
 
Втопити міг його в Дніпрі просторім
Якщо б не мав пекельних цих проблем.
Плескав би я хвостом своїм прозорим
І плавав би на волі Русалем.

Повісити хотів я своє горе
Та ось не встиг - приїхали чорти.
Мотузка лиш висить у коридорі
А ці, з рогами лізуть як тхори…

Я від чортів під стіл ховаюсь грізно
І пляшку обнімаю як барон
Боюсь вони мене з собою візьмуть
А може це страшний, жахливий сон.

Та ні, не сон - яка страшенна пика
Мене дістати хоче звідсіля
Я пляшку не віддав - допив і дико
Гикаю з страху лячно опісля.

Ось і кінець - вони мене дістали,
Скрутили руки і кудись ведуть.
До пекла запроторити вже мали,
На щастя помилилися, мабуть.

Не пекло це - якась бридка машина
І я прозрів - це ж грізний воронок.
Пізнав чортів - міліції дружина
Везе мене в свій файний закуток.


Рецензии