Душа десь в пошуках блукае...

Душа десь в пошуках блукає,
Мені не каже саме де.
Чого вона весь час шукає?
Хто відповість мені на це?

Я розгубив усе, що довго,
З таким захопленням збирав.
Мені постійно так здається,
Що сам себе і обікрав.

Ночами довгими не спиться
І літо ближче до кінця.
А сумувати не годиться
Бо в осені своя краса.

Погода дуже невиразна,
З-за хмар не видно зірочок.
Де б віднайти мені ті ліки,
Що вб'ють кохання до жінок?


Рецензии